Zrcadlení
...
...
Pod velkým lopuchem
malý brouček leze
A celý svět
je jen stínem
malého tělíčka
Jsi jeho sestřička?
Nebo ten lopuch
zloduch
vychutnává si tě
v chladném ránu
neporozuměním
má maličká
Když tečka k tečce
se řadí
máme provázek
Chceš být ocásek
nebo hlavička
z oslíčka?
Raději nebem
i když se zebem
A z hluboké vášně
v kašně
chechtat se strašně
všem
pod lopuchem
Komentáře (2)
Komentujících (2)