Osud

Osud

Anotace: *-* *+*

Mé sny vzdáleny jsou moc.
Již pohltila je všestravující noc.

Dosavadní život ničí vysněnou budocnost mou,
bojím se, že mé sny nejsou dosti silné
a jistou budoucnost poraziti nemohou.

Je možné, že vše již naplánováno je?
Že vše, co jsem udělala státi se mělo?
V tom případě nevím, kam můj život spěje.
nevidím důvod toho, proč by se to vše dít mělo.

Chci život svůj budoucí ovládat sama.
Přes síly osudu, osud oklamat.
Povede se to? Nevím.
Na konci spletité této cesty,
odpověď se dozvím...
Autor Christien, 22.10.2006
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Držím Ti palce, abys měla síli jít dál

22.10.2006 22:06:00 | mamina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí