Květy noci
Anotace: Co tahle báseň znamená neřeknu:-)
Na nebi měsíc stříbřitě svíti,
ve váze mé uvadá kvítí,
kvítí, které jsi mi z lásky dal,
namísto radosti v srdci žal.
Na nebi září hvězdy jasné,
vše co jsme zažili bylo krásné,
přesto však v temnu pokoje,
zbavím nás toho závoje.
Měsíc, hvězdy, černá tma,
sic tohle říkám, přesto jsem tvá.
Holky jsou zvláštní, řekl bys,
asi máš pravdu, řekni však víc!
Komentáře (0)