Sám

Sám

Anotace: já tady a Ty tam...

Tak zlomil jsem Ti srdce a tím dal klid
víš že rád jsem Tě měl víc než moc
dnes já ztratil víru a Ty vůli dál už jít
žilou spěchal posel smrti na pomoc

pohled poslední a pryč je odhodlání
na cestě pohřební tam mezi stromy
tři andělé pili na Tě do svítání
a pouze jméno na kříž skromný

jsi volný tam kam já už nevidím
tak ať dřív než tělo splyne se zemí
slzy mi z očí tvůj pohled nevyplaví
teď „Fire – ke mě“ smutně zní...
Autor Adam Piston, 23.10.2006
Přečteno 364x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přeji hodně sil...

23.10.2006 09:04:00 | Levandule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí