proč ???
Tam v dětském domově za malým okýnkem
vyhlíží malý kluk maminku s tatínkem.
Bydleli v domě s velikou zahradou,
pejskem a houpačkou a vždy s dobrou náladou.
Jednou si vyjeli na výlet krátký,
naposled viděl je odcházet vrátky,
odjeli autem,které tak dobře znal,
poslal jim pusinku a ručkou zamával.
Tou dobou jeli tou stejnou ulicí,
moc mladí kluci,ne zrovna myslící.
To jejich fáro jelo jak blázen
R Á N A
a dva cenné životy vyhasli rázem.
Teď jejich synáček u okna sedí,
a stále smutně ven s nadějí hledí,
že tátu s maminkou někde snad zahlédne,
a s nimi k děcáku z dálky se ohlédne.
Ještě moc nechápe, jak se to mohlo stát,
proč pro něj nepřijdou ti,co měl tak moc rád.
Komentáře (3)
Komentujících (3)