:o)
Kvůli tobě se změním
v dortík šlehačkový...
a nebo v pekáč plný
masového "cukroví"...
Nohy mi zvolna
měknout začínají...
vyber si... jednohubka?
Či více se chceš najíst??
:o)))
Když lumpárny, tak lumpárny...
26.10.2006 12:12:00 | Cecilka
jejdanáčku,
tak takové kolečko bych si taky dal
a pěkně papal, nic nerozsypal....
Džemo, až se někdy potkáme a zjistím, že jsi v raálu vychrtlý vegetarián, nepřej si vidět ten mazec :o)
24.10.2006 19:23:00 | Mourek
Ja viem ,že tomu ,,SLOVENĆINOVI,, niekedy
dávam do tela,ale v rámci niektorých básničiek
sa dajú prižmúriť všetky tri oči.
Luboš, ďakujem...
24.10.2006 08:42:00 | džemo
buď alebo
z okien lokša vonia
alebo z okien lokše voňajú
správne aby sa to rýmovalo z okien lokša vonia
narobíš mi chute a aby som ti robil editora
Pošli lokšu
23.10.2006 16:55:00 | Luboško
Jojo... o posvícení všechno to voní,
husa se v troubě peče,
koláče lezou z pece,
ten, kdo by nešel na posvícení,
tak to je blázen přece!! :o))
23.10.2006 11:41:00 | Cecilka