Ze smutku se rodí nenávist
a touha po mučení.
Z radosti se rodí posedlost
a touha po škádlení.
08.05.2007 10:11:00 | jehlaspichlas
Tak jako ta další básnička - má to náladu, dokonce tendenci strhnout čtenáře do temných hlubin svého obsahu, verše tečou přirozeně jako řeka - to všechno jsou pozitiva, proto hodnotím jako dobré dílko, negativem pro mě jsou tak trochu obnošené, často se i v jiných básních opakující rýmy, co se na ně nevázat a prostě vůbec nerýmovat..
23.10.2006 18:55:00 | Miskitka