Anotace: ?
Já taky kdysi psávala takovéhle úhledné a spořádané verše,ale je mi mnohem bližší jinčí způsob...to chce čas,) ale někdo u tohohle stylu zůstane..neříkám,že je špatný,to ne,každému se líbí něco jiného,ale já mám radši takové básně s hlubší tématikou,takové,co se do nich člověk musí začíst,aby viděl až na dno... chce to čas,)
16.11.2006 22:30:00 | loveSKA