Tak jsem se chtěl těšit na Vánoce o trochu později, no, urychlila jsi mi to.
24.10.2006 10:30:00 | smudlinek
Jardo...nechcípne, maximálně vyroste. Slavnostně se zavazuji, že se o něj do té doby budu starat. :o)
24.10.2006 09:09:00 | Aglája
Ale jestli už teď kňučí v košíku, tak do vánoc určitě chcípne. To jsi nějak nedomyslela!
24.10.2006 09:08:00 | JardaCH
Jo, holka. Dneska se vypravuji za prvními dárky. Nesnáším totiž nervování na poslední chvíli a Vánoce chci s rodinkou trávit v klidu a pohodě :o)
24.10.2006 09:08:00 | Aglája
Dobrý, Aglájo ... si řikám, že si z nás děláš legraci, ne ? Ježíšek v říjnu ... ne ne ne, ale je fakt, že to letí ! Já chci teplo a léto a moře !!! :)))
24.10.2006 09:04:00 | Alci