Třeba je to proto, aby sis svůj život vystavěla jinak, abys se svým životem naložila líp. Jestliže to víte a toužíte po změně, život ji přinese.
Dobře napsaný:-)
24.10.2006 18:49:00 | Petr Miroslav
Tak to mě moc vzalo.
Mám kamarádku, která je na tom podobně, dost to s ní probírám, dokážu se do toho dostat, je to smutný, moc smutný.
24.10.2006 10:49:00 | smudlinek