Anotace: Ta báseň vám může připadat smutná, ale ona taková není. A nehledejte v ní nic zvláštního.Má takovou podivnou formu bez pravidel. + ježkovy zraky!!!Taková mladá a přemýšlí o takových věcech....
Sbírka: Krajíc života
...no a kdo by tě nakopl do dalšího psaní ...
...snění ? ...
...není to zas tak špatný :) ...
...jen bych ubral více slov a zhustil to ...
...a pak to na nás vyklop ...
...:) ...
24.10.2006 14:12:00 | WhiteSkull
Mělo tam být my a ne ma.Omlouvám se za překlepy.Ze vůbec ztrácíte čas čtením mé katastrofální výlevy.
24.10.2006 13:21:00 | Káňátko
To "ma" mě taky zarazilo.
Chvílemi je to docela dobré, chvílemi nic moc.
24.10.2006 12:49:00 | JardaCH
něco málo jsem ti tam poopravil ale s tímto si nevím rady, jaký význam tma má slovo "ma"
Pršelo a my se choulili pod Akátem,
ma, smáčený deštěm, brodili se blátem
24.10.2006 12:11:00 | Pavel Kotrba