Tajemná
Tajemná a svá
zjevně v krásu prokletá
tajemná a svá
ta dívka nádherná
Jak nejčernější tulipán
největší krásu skrývá
stejně jak tulipán, každý sám
svoji hrdost mívá
číst tak její myšlenky
znát tak její touhy
zda je marné snažení,
či stačí dotaz pouhý?
Komentáře (2)
Komentujících (2)