Nezralé ovoce
Anotace: Smyčka se do krku zařízne hladce ...
Cítím se bezbranný, cítím se plachý.
Utíkám před sebou, utíkám strachy.
Smyčka se do krku zařízne hladce,
proč jsem se narodil, odpouštím matce.
Židle se pod nohy nervozně kroutí,
za hříchy mé Bůh ať mne soudí.
Židle se kymácí, provaz se spíná,
bolest však necítím, jsem plný vína.
Odlétám do dáli,
konečně odvaz ...
Přistání natvrdo,
přetrh se provaz!
Komentáře (2)
Komentujících (2)