Jsem modrá louže,
po které se plavíš,
a vůbec nejsi stár,
asi o tom nevíš?
To jen lásky žár
způsobil oprýskání,
a zase přijde...
2. fáze po stýskání
:-)
25.10.2006 12:52:00 | Levandule
Počkej si, až opravdu se
oprýská barva
z tvých bortů
a lanoví se
bezmocně svěsí
z paží ráhen
na palubu.
Pak poznáš,
co je to být
starým korábem
zmítaným vlnami
nesmírného oceánu...
25.10.2006 08:53:00 | G.P.
Zajimavý, jen bacha na ten stožár kámo, seš mladej!! Musí stát :)
25.10.2006 08:48:00 | Dane
Zajimavý, jen bacha na ten stožár kámo, seš mladej!! Musí stát :)
25.10.2006 08:47:00 | Dane