Anotace: inspirace jednoho autora kterého jsem dnes četla... werewolfed death mě přivedl na nápad. děkuji
Nevím, mám ji litovat nebo obdivovat.. Vidím v ní sílu vůle, kterou májen málokdo.
07.11.2006 16:48:00 | Karmina
Inies! S rozblyštěnou jiskrou v očích jsem klouzal po tvých verších do temného hrobu za tou ženou. Krásné! Opravdu krásná báseň! Tvá anotace je mi velikou ctí. Děkuji! :-)). A ještě něco - tu poslední scénu v divadle stínů mi vnukl úžasný, šílený příběh od Leonida Andrejeva, "Červený smích" ve sbírce "Satanův deník". Andrejev je ďábel sám.
25.10.2006 10:21:00 | bába čurchlastka a inkontinenční ucháč