Anotace: ?
díky za komentáře ... budu se snažit poučit se z vašich rad.... btw: fyzika mě baví :-)
02.11.2006 21:49:00 | Darth Petr
souhlasím s Pavlem, možná by ti více seděly básičky s rytmem. Taky hodně pomůže když básničky osvěžíš nevídanými termíny, nemusíš být zrovna kvantový fyzik:-), stačí pár originálních slov, rýmů...
01.11.2006 22:37:00 | Bajík