Anotace: Podruhé a trochu jinak: ...zprvu jen zábava na slovo láska ...pak docela výzva..najít trochu obsažnosti v miliardkrát užitém slovu, však jen několikrát skutečně prožitém obsahu! Jak užívám lásku? Poslední dvojverší zdá se mi být to pravé..
A co je protiklad lásky? Nebo 6. pádu? Zkus to taky, na omšelé slovo láska veršovat...nebo je lepší žít? Díky za komentář. M.H.
25.10.2006 19:51:00 | Mirka Hedbávná
Přikláněla bych se i k 6. pádu - jen jednou je to pravda, pak už jen hádáme...
Co takhle protiklad? :-)
1. pád - nenávist
... kniha jež neměli jsme číst,
...dokončíš to? D.M.
25.10.2006 19:44:00 | Doriana Marková