Nemyslím, že je hloupost taková...
můžeš ji pustit klidně kolem sebe,
nevšímat si jí, nechat ji plynout opodál...
se smradem už se tohle daleko hůř svede...
a potom... když si třeba práci dáš,
hloupost můžeš i leccos naučit...
třeba tím, že se na ni usmíváš...
je hloupá... lekne se a může uskočit...
:o)
27.10.2006 19:42:00 | Cecilka
... i ten největší smrad časem vyvane ...
... hloupost z jiného úhlu hloupostí být přestane ...
26.10.2006 12:41:00 | Roko