Trny? Co vůně růže?
Ta přece povznáší...
Já vím, já vím...
asi nebudu jinačí...
:o)
27.10.2006 19:44:00 | Cecilka
...nebo žiletky ...
...prášky ...
...mýdlo a provaz ...
...střelná zbraň ...
...ale to vše bolí ...
...co takhle prubnou úsměv a pohlazení ...
...:) ...
26.10.2006 00:49:00 | WhiteSkull