...
kopni tam štamprdli
a druhou na kuráž
a vyraz za tou svou
co ji rád tajně máš
pošeptej do ucha
pomož si rukama
sděl že ji miluješ
i stěma pihama
když spolu jsou milenci
zasnění- jak už to bývá
pak čas se zastaví
jedno je kolik ho zbývá
se měj..
PS: s tím alkoholem počkej až ti bude 18, ať z toho nemám popotahovačky :o)
j.c.ben
26.10.2006 14:22:00 | j.c.