Dva údery srdce
Anotace: ty okamžiky prodlužují možná i život
Sbírka:
My favorite
Jen já ti dokážu
prodloužit tu chvíli
mezi dvěma údery srdce
A láska je bouře
v jejímž stínu
se nelze dlouho skrývat
Tak ať zmoknu!
Blesky vyzývám
a hromy neškodí
Tak to chodí
když jsem tě viděl
stát na rohu u kašny
Úžasný.Pamatuješ?
zavřela si oči a divila se
že nemůžeš se dívat
A zpívat?vždycky bylo
co si zpívat a z
gramofonu to zní nejlíp
Schoulíš hlavu mě do náruče
a uklidněna melodii broukáš
ten pocit mít
JISTĚ jeden druhého
prodlužuje tu chvíli
mezi dvěma údery srdce
..nejen tobě...ale i mě.
autor:Petr Z
Přečteno 589x
Tipy 2
Poslední tipující: pejrak
Komentáře (3)
Komentujících (3)