Neznám ten pocit. Protože když je tak ráno, tak se mi chce jen zvracet nebo tančit. Ale je to moc hezky vyjádřené.
28.05.2007 00:44:00 | Rádoby zoufalá
...kouzelný okamžik
těsně před rozedněním,
kdy tolik dobře víš,
že den ani noc není...
...kouzelná chvilička
těsně po nočním šeru,
takové básnění
do dlaní s chutí beru...
:o))
15.12.2006 14:28:00 | Cecilka
Pěkné.Takový je život.
Čas nikdo nezastaví.
Snad jen básník ve své básni- na okamžik.
06.11.2006 18:08:00 | s.e.n
Mezi dnem a nocí,
leží svět tajný,
den a noc...věční soci,
soupeří spolu něžně,
a my uvnitř klidně...
přemýšlíme...běžně...
;)lizzie
26.10.2006 19:10:00 | Lizzzie