Je to roztomilé. A to rozhodně neber jako výtku, spíš naopak. Po těch tunách depresivně laděných textů, ať už poezie nebo prózy, je to příjemná změna. A i když to pro ty lístky vlastně nedopadlo moc dobře, ten závěrečný dětský smích dává naději a radost, kterou u tebe často postrádám.
27.10.2006 17:31:00 | Gina Rocca
Je to moc pěkná básnička :-) Určitě si toho od tebe přečtu víc :-) JInak moc děkuji za komentáře které jsi mi psala...ptala jsi mi o tvých kamarádkách které se s tebou přestaly bavit a ptala ses jestli bych udělala totéž...zamyslela jsem se a odpověď zní. nevím...pokud by jsi byla něco jako spřízněná duše, nebyl by důvod přestat se s tebou kamarádit, protože i kdyby sis našla nové kamarády, věřila bych že se v tvém srdci najde místo i pro staré kámoše.
27.10.2006 11:59:00 | -Wendy-