Moc pěkně napsaná básnička...
Jinak se na tebe obracím ohledně mé povídky Drak a Jednorožec, psala jsi mi do komentářů, že se ti na Postřehu líbila ta verze víc, ale já na Postřeh nepíši! Nejspíš sis mně musela s někým splést...
29.10.2006 14:15:00 | Santinan Black
Moc pěkně napsaný. Líbí.Básničky o životě jsou stejně nejlepší. Mají smysl :-)
27.10.2006 11:06:00 | melebele
To bude asi ze života. Líbí se mi to. Nemám ráda složité obraty, neobvyklá slova. Nějak tomu nerozumím. Když tvoji báseň čtu, vím, o čem je.
26.10.2006 20:37:00 | Terakota