Hořící na rtech
Anotace: Potřebovala jsem to vypsat.. O čem je? Jen spousta obrazů, co se mi vpily do sebe a vytvořily slova téhle básně..
Hořící na rtech
Bolest
Rozmačkaná
Do pohárů ohně
Topaz na citronech
Naděje odplavoval naději
Na ledovém kru touhy
Pálila v očích mořským jedem
Prudkou solí z lastur a perel
Vystlané hebkým nebem
Slzavé prázdnoty
Prostoupené
Sněhovou
Tmou
Ozařující světla
Opony ztěžklé fialkami
Zoufale rozdrásané hladiny
Duše v cizokrajích popelavé
Bolesti sítě sevřeně bílými rty
Doteky a sny ztracených smáčená
Přečteno 333x
Tipy 4
Poslední tipující: pejrak, brooklyn
Komentáře (2)
Komentujících (2)