HOUHOU..
Na houpačku usedám
ruch kolem sebe
proudit
volně nechávám
přemítám..
co osudů tu je
každý jinak září
tajnosti v srdci ukryté
barevné defilé
pláč, smích
beznaděj, hřích
lidská duha
jinde
divná skvrna..
houpu se dál
vnímat barvy skvrny
přestávám
v šeru lesa na houpačce
v klidu usínám..
Komentáře (2)
Komentujících (2)