Mozaika
Ze střípků vzpomínek
nádherně barevný,
pestrý náš svět.
Však jeden kamínek
zhasí ti lucerny,
začerní květ.
* * *
Ze střípků vzpomínek
kreslím si obrázky
lásky i nelásky
průzračný pramínek.
A nevracím zpět.
Formát? Dvacet let.
Komentáře (7)
Komentujících (7)