Bijologyje II
Žlučník
Žlučníku ty uličníku
proč mi děláš drahoty
už mě vezou na koliku
sbohem milé dobroty..
kameny se valí směle
způsobují bolest v těle
sakra!
kurňa!
do
p…
Srdce
Arytmie mě zabije
jak ty moje lásky
slabé zdraví
snad to zpraví
ňáký
ty
Baj
pásky
tak nač si dělat vrásky
Mozek
(ženy) :)))
Kde jsi? Kde jsi?
Už tě hledám tolik dní
A ty tu pořád nejsi…
Ps: milé kopretinky,
přijměte mou upřímnou soustrast
a také malinkatou omluvu :))
Přečteno 703x
Tipy 1
Poslední tipující: jehlaspichlas
Komentáře (1)
Komentujících (1)