Zrození
Anotace: Co k tomu dodat?, prostě o tom, ženské ví o čem. Tedy aspoň některé a časem snad většina.:))
Ve vlnách bolesti
extáze a chabé slasti.
Za bouřlivých nocí,
či deštivých rán.
Jsem ti napospas povinován.
Ve vlnách bolesti
a záchvěvech touhy,
přicházím na svět
kdykoli,-
týden je dlouhý.
Ve vlnách bolesti
do taktu rytmické hudby,
v přívalu slz štěstí
dostávám se pomalu
trnitou cestou
k tobě do náručí.
V okamžiku jednoho stahu.
V okamžiku prvního vdechu.
Stávám se člověkem.
Komentáře (2)
Komentujících (2)