Kouzelnice
Anotace: jednoho večera ...
Zavři oči a poslouchej noc,
je tu jen chvíli a možná Ti chce něco říct,
neb mně už našeptává,
že málo času mám…
Zavři oči a poslouchej hvězdy,
zpívají svému králi,
a mě noc našeptává,
že Tys mým králem…
Zavři oči a poslouchej mě,
mé srdce mávne proutkem
a možná se vneseme k nim,
k nočním kouzelníkům…
Komentáře (0)