konec D.U.
Anotace: ... omlouvám se Poezii za tento příspěvek
našel jsem ji ležet
před postranním vchodem
zabila se skokem
z posledního schodu
pošlapali jste mě
začínal dopis na rozloučenou
a dál byla jenom
fůra smutných keců
já neznal jsem ji
a párkrát si taky pěkně šláp
a teď pozdě vím
že měla i jméno
Dlaždice Uvolněná
Přečteno 432x
Tipy 1
Poslední tipující: Házté
Komentáře (1)
Komentujících (1)