Tulák po hvězdách

Tulák po hvězdách

Anotace: Mysl je neprozkoumaný zdroj myšlenek, pocitů, vjemů a možností. Chce to ji jen objevit.

Uzavřeli mě v potemnělé cele,
ani okno zde není.
Ke svému trápení se stavým čelem,
již nemám zázemí.

Jen duši svou trénuji,
když uzamkou tělo do kazajky,
po vesmíru pendluji
a poznávám tak příběhy či bajky.

V minulých životech se procházím,
vidím své příběhy zblízka,
spousty odpovědí nacházím,
a po světě se mi stýská.

S pocitem, který mi neseberou,
procházím svými příběhy
a příšery, které se se mnou perou,
stávají se přátely.

Svět je uzamčen za mými zdmi,
duše prostupuje různé děje,
já se přesto setkávám s lidmi
a uchovávám si jejich obličeje.

Znám již spoustu tajemství
a čas se už nevleče,
každý večer, když se stmí,
má duše někam uteče.

Jsem tulák po hvězdách,
kde objevuji svoje světy,
možná, že jsem v snách,
kde myšlenky jsou jak komety.

Člověk nezahyne pokud myslí
a překonává vyšší cíle,
já už o tom vím svý,
od těch dob, co za okny mám mříže.
Autor Ďábel sám, 27.10.2006
Přečteno 374x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Velmi zajímavé, malučko pro mne fantasy ... jinak sem tam je to takové rozevláté, ale to temu dává jisté kouzlo ...

15.11.2006 21:33:00 | NikitaNikaT.

líbí

...páni...minulé životy...to mě zajímá... :-)))

30.10.2006 19:55:00 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel