Myšlenky....
Anotace: Každému se v hlavě nějaké honí,ale mají doopravdy význam???...Podle mě teda určitě=)
Sbírám myšlenky, v dlaních rozsypané....
Skrývají se v nich domněnky nevypsané....
A přesto jsou pro život tolik důležité...
Každá z nich tisíce slov ukrývá....
Jedna,druhá, třetí mé srdce odkrývá....
Ale já nechci jej vystavovat světu...
Dotěrný zloděj,snaží se je k sobě uschovat....
Ví, že jen tak, může mě litovat....
Když bude vědět, co v hlavě se mi odehrává....
Proto křičím do celého krutého světa,
pláču si do dlaní, šeptám: "Čeká tě odveta!"
Nechávám ho krást mé sny....
Střádám si plány, jak získat zpět své já...
Postavím se všem, vždyť nejsem na světě jediná....
Komu ukradli život...
Komentáře (0)