Deň za dňom.
Deň za dňom.
Deň za dňom,
noc za nocou,
nekonečná púšť v duši.
Pozriem na jej dno,
no zdá sa byť bezodná.
Deň za dňom,
noc za nocou,
s prázdnotou sa lúčim,
sám seba nepoznám.
Deň za dňom,
noc za nocou,
zázrak v nedohľadne,
verím a či nie.
Deň za dňom,
noc za nocou,
spánok mi neukradne,
pieseň čo v duši znie.
Komentáře (0)