přítel
Anotace: Řikám ano pouze ze slušnosti ...
Říkám ano pouze ze slušnosti.
Přitakávám baže bez drzosti.
Jsem Tvůj přítel dokud sám uznám,
zeptáš-li se, tak to nepřiznám.
Pro každý případ mám jeden usměv,
nikdo neoddělí zrní od plev,
já vykecám ti díru do hlavy,
že beze mne si jenom kus psí potravy.
Až svitne slunce nad Tvým obzorem,
jinýho idiota oberem!!!
PS:nemohu psát háčky a čárky u prvních velkých písmen.sorry
Komentáře (2)
Komentujících (2)