Smuteční
Anotace: Pro každého, kdo už se musel s někým rozloučit
Až jednou zhasnou tvoje oči
a ústa vypustí bolavou duši,
tenkrát nebude tě nikdo rušit,
ani já ne,
budeš navždy klidně spát.
Až nastane ten černý den,
mě zůstane už jenom sen,
v mých očích zbydou slané slzy,
jen doufat mohu,
snad budem zase spolu
... brzy...
Přečteno 861x
Tipy 1
Poslední tipující: nikoolkaaa
Komentáře (0)