Pro medvídka
Jednoho všedního večera,
v prázdném a studeném bytě,
vanilka vzduchem voněla
pro smutného medvídka z plyše.
Hřejivý plamen svíčky,
bílá růže v koutě,
do ticha modlitba zazněla
za malého medvídka z plyše.
Smutný a zklamaný medvídek
odhozen někde v koutě,
modlí se za mě i za tebe
má zlomené plyšové srdce.
Přečteno 541x
Tipy 3
Poslední tipující: nikoolkaaa
Komentáře (1)
Komentujících (1)