Neustále se v životě člověka něco děje a mnohdy to něco hodně bolí ... ale nenech aby měla smrt práci na víc, nedovol aby to měla tak lehké, ať se snaží mrcha jedna ... nikdy se nevzdávej, nikdy nebudeš sama ... nikdy ...
30.10.2006 15:00:00 | Miro Sparkus
=´( ... Pusť se smrti a mysli na své přátelé, na to jak by jim bylo, kdyby jse se smrti oddala ... =( ...
29.10.2006 08:04:00 | Miro Sparkus