Klobouk dolů, tahle se Ti povedla. Mám jen pár drobných připomínek - Julie bez "ů",Desdemona a Verona rovněž krátké "o"(možná je to umělecký záměr,ale po pravdě řečeno, moc mi to tam nesedí).Koukni se na poslední sloku,paničky byly z Windsoru(což jak jistě uznáš se s Korfu moc nerýmuje).Nejsem si jistá, ale dovolená se německy řekne"urlaub",myslím.
Jinak mě velice zaujalo jak téma, tak určitá hravost zpracování.I přes ty nepřesnosti máš u mě stovku.
29.10.2006 14:08:00 | Branwen1