Anděl v černé kápi
Anděl v černé kápi
Co chce ? Proč tu je ?
Hlavou se mi honí tolik věcí
ale jedna zůstává
jde si pro mě
Proč teď v tuhle chvíli,
prostoru a čase ?
Nadešel Tvůj čas , on odpoví .
Ještě ne, odpovím po chvíli
mám tu rodinu , přátele...
a strašně se bojím !
Neboj , řekne a natáhne
svou dlaň k mé
Přijmu ji , naposled se ohlédnu
a už mě vede po schodech,
po dlouhých , vysokých
schodech a kam ?
Přece do nebe .
Komentáře (1)
Komentujících (1)