Sníh
Jsi jako sníh.
Studíš. A snášíš se mi do dlaní.
Jemně, mile, něžně. S grácií a vtipem.
Necháváš se mě usmívat. A užívat si ten pocit. Že se zamilovávám.
Vpíjíš se mi pod kůži. Vsakuješ dovnitř. Zahlcuješ svou existencí.
A hrstkou sněhu.
Ale mě nezbývá, než čekat. Kdy protečeš mezi prsty.
Komentáře (1)
Komentujících (1)