V Hostivaři
Anotace: fšesou visí sef ším
Blil pes Šarik dlouho
Viděla ho Kondolíza
Zfackovala trmvajáka
Na konečný v Hostivaři
Blil pes Šarik dlouho
Viděl ho i Zápotocký
Nafackoval Kondolíze
Na konečný v Hostivaři
Blil pes Šarik dlouho
Viděla ho Termonukla
Zfackovala zahradníka
Na konečný v Hostivaři
Blil pes Šarik dlouho
Viděl ho i Buffalo Bill
Nafackoval Termonukle
V zahradnictví v Hostivaři
Komentáře (1)
Komentujících (1)