Tak to je dost morbidní báseň...ale i tak se mi líbí...protože má něco do sebe...*:)
20.08.2009 12:15:00 | PIPSQUEAK
Prebyvam na obou brezich silenstvi a bolest je pojitkem se zemi. Skoda, ze to tady to moc lidi nevidi/neciti/nepise nebo vsechno najednou.
deadhead: ...mela vsechny tvare sveta
perly diamanty rubiny
rubiny diamanty perly
01.11.2006 17:29:00 | dead-head
Ty jsi taky jeden z těch bláznů, kteří věří, že mohou mít život pod kontrolou. Proto tě přitahuje to, co nazýváš zlem. Namlouváš si, že pokud pochopíš, jak zlo funguje, budeš se mu moci bránit a nebudeš se muset bát.
Marianne Fredrikssonová: Šimon a duby
31.10.2006 09:59:00 | deuxEm