Pozývam ťa na návštevu,
čo si praješ na večeru?
Buchty s makom?
rezníky?
kuriatko či
praclíky?
19.11.2006 19:42:00 | vierka1
To nebylo volno chtěné,
ale trochu vynucené.
Bůček, ovar, šunčička,
mění se postavička.
Ve fitku na spinu šlape,
neboj, přijde,
hezky papej :o)
30.10.2006 13:02:00 | Mourek
Tak nezapomeň buchty napéct!!
Klobásky mít připravený!!
Jinak nemusel bys dostat
ani jedno políbení... ;o))
30.10.2006 09:46:00 | Cecilka