Náprsní kapsa na levo
Sbírám ze své náprsní kapsy nalevo pocity,
hledám bez výrazu.
Jako by všechny byly rozbity.
Vlnou mrazu.
Hledám a vím ,že potřebuji slzy.
Potřebuji třes a úlevu.
Chci pykat za vše co tak mrzí.
Najít radost do zpěvu.
Sahám až na dno kapsy.
Hledám aspoň špínu v rohu za nehet.
Ať mě to rozdrásá!Ať si!
Chci slyšet lupnutí.Z skořápky vyletět.
Komentáře (1)
Komentujících (1)