Transformace
Měsíc pozřel moje dětství
a z vyzvrácených zbytků
stvořila Nenávist Dospělost-
-tak tupou, bez fantazie,
podlou a zavrženíhodnou,
chladnou a cílevědomou,
logickou a stálou,
chytrou a silnou-všeznající Dospělost!
Náhle mne však Poznání
zcela vyprázdnilo,
jak pijan svou sklenici...
Komentáře (1)
Komentujících (1)