Linkou smrti do nikam
Jsem na půli cesty k tobě,
vyhledám jen správný spoj,
už stojím jednou nohou v hrobě,
teď už se nic neboj.
Nosil jsem ti k nohám růže,
bylo to snad přání Kristovo,
žes udělala trosku z muže,
teď máš v břiše olovo.
Komentáře (1)
Komentujících (1)