Dilema o depresi
Anotace: Báseň aktuálního pocitu.
Nevím zda-li mám k depresi důvod,
kde koření tohoto původ?
Sžírám se nedokonalostí v sobě,
mučím se touhou po tobě.
Jak tě mám milovat,
když jsi v lásce had?
Jak tě mám nenávidět?
To snad musel bych se stydět.
Paranoa mnou cloumá,
přesto jsem lhostejný.
V mysli bez konce bloumá,
však pořád vše stejný.
Spkojenost se zoufalstvím splývá,
hranice jak inkoust rozpitá...
Komentáře (0)