prostor
Tolik malého prostoru
a přesto šťastní jsou
všechny pocity vesmíru
jsou obsahem duší dvou
když otevře se klícka zlatá,
jejich křídla jsou více spjatá
jejím životem je srdce jeho
a to se právě strachem chvělo
nechme ty dva tam kde jsou,
zahoďme klíč a zlobu svou.
Komentáře (2)
Komentujících (2)