Tak dobře s těžkým srdcem se podvoluji autoritě Dr Smudlikose a beru na vědomí, že v této básni může krajta vystupovat, jako jedovatý had. :))
Nebo mě ukamenujou. :)
31.10.2006 14:55:00 | Mácha
Cha jsem se zasmála, je to fuk jestli škrtič nebo jedovatý, oni ty kecy stejně škrtí i otravují. Dobroš!
31.10.2006 14:48:00 | Jahudkka
Dne 31.10.2006 v odpoledních hodinách bylo uzákoněno Dr.Smudlikhosisem, že Krajta je jedovatý had. Minimálně pro tuto báseň.
31.10.2006 14:45:00 | smudlinek
Mácha: OK, beru připomínku.Ale nechce se mi to předělávat, takže to berme jako že jde o jednu krajtu a nějakého dalšího jedovatého hada. Dobrý, ne? :-)
31.10.2006 14:39:00 | melebele
Dobrý, až na takovou maličkost, Krajta a jedovatý had - promiň, ale to vážně ne, to ne. :)
31.10.2006 14:36:00 | Mácha